"Vår vision är att ge våra sjuksköterskor den frihet och lön de förtjänar i ett trevligt klimat"Amelia Vårdbemanning startades 2017 med tanken om att skapa ett personligare bemanningsföretag - med chefer som var lättillgängliga och lyhörda och visste hur det är att arbeta på golvet.


Att kunna känna tillit till sitt bemanningsföretag och veta att man är väl omhändertagen såväl innan som under sitt uppdrag är för oss A och O. Dessutom är utveckling inom yrket något vi är stolta över att kunna erbjuda våra konsulter.


I en bransch som betraktas som relativt tuff och hård vill vi skapa ett tryggt, ärligt och genuint företag. Vår vision är att ge våra sjuksköterskor den frihet och lön de förtjänar i ett trevligt klimat.

CLARITA GIZA, VD:


HEJ! CLARITA HETER JAG OCH SEDAN 2014 JOBBAR JAG SOM SJUKSKÖTERSKA.  2017 STARTADE JAG AMELIA VÅRDBEMANNING MED VISIONEN OM ATT DRIVA EGET OCH VARA ETT SCHYSST OCH PERSONLIGT BEMANNINGSFÖRETAG DRIVET MED HJÄRTA OCH ÄRLIGHET. ETT BEMANNINGSFÖRETAG  DÄR SJUKSKÖTERSKAN STÅR I FOKUS. VÅRAN STYRKA OCH NISCH ÄR ATT MAN BLIR EN DEL AV ETT GRYMT ARBETSLAG, MAN HAR EN GEMENSAM PLATTFORM DÄR MAN KAN SES OCH PRATA. VI FÖRSTÅR VÅRDEN OCH YRKET OCH VILKA UTMANINGAR SOM KAN KOMMA MED ATT VARA BEMANNINGSSKÖTERSKA. DÄRFÖR KAN VI FINNAS DÄR OCH STÖTTA VARANN PÅ ETT GENUINT SÄTT BÅDE INNAN OCH UNDER UPPDRAGET. 


VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!